<Macro: (,)>

Invitation til Aktiv Fritid 2022

20. jun 2022, 10:15

På vegne af Allerød Kommunes Folkeoplysningsudvalg inviteres I hermed til at deltage i Aktiv Fritid 2022.

Aktiv Fritid afvikles lørdag den 20. august kl. 9.00 til 14.00 på M.D. Madsensvej (hovedgaden i Lillerød)

Aktiv Fritid er en festdag, hvor vi fejrer kommunens fantastiske foreningsliv. Herudover er Aktiv Fritid en del af kulturugen Allerød på X og Tværs, der starter med Aktiv Fritid og slutter med Lynge Byfest d. 27.-29. august.

Aktiv Fritid er en rigtig god mulighed for at give jeres frivillige en oplevelsesrig dag i selskab med ligesindede ildsjæle, samt for at præsentere de tilbud jeres forening/aftenskole tilbyder borgerne.

Vi håber, at I har lyst til at deltage i Aktiv Fritid og bidrage til at gøre Aktiv Fritid til en festlig og farverig oplevelse for frivillige, gæster og kunder på M.D. Madsensvej.

Som noget nyt afvikles Allerød Kommunes prisuddeling som en del at Aktiv Fritid.
Det betyder at der sættes en scene op hvorfra I som forening også har mulighed for at bidrage med festlige indslag i løbet at dagen.
Prisuddelingen vil foregå fra scenen fra kl. 12.00-13.30.
Her findes udsendt information om indstilling af kandidater til prisuddelingen 2022.


Tilmelding

Du skal tilmelde din forening/aftenskole via nedenstående link til tilmeldingsformular. Af hensyn til planlægningen og stadefordelingen bedes du udfylde formularen så fyldestgørende som muligt.

Link til tilmeldingsformular: https://forms.gle/uxDp2sg1YDB3hVNa9   

Sidste frist for tilmelding er mandag d. 4. juli 2022 kl. 12.00.

Har I behov for hjælp til at udfylde formularen, så kontakt gerne os gerne på booking@alleroed.dk

Umiddelbart efter tilmeldingsfristen fordeles stadepladserne, og I vil i primo august få tilsendt stadeplan samt øvrige praktiske oplysninger.

Obs.

  • Vær opmærksom på, at deltagende organisationer ikke må sælge varer (heller ikke fødevarer) som i forve­jen kan købes i butikkerne i bymidten.
  • De deltagende foreninger medbringer og opstiller/nedtager selv pavilloner, telte, rekvisitter m.v.
  • Ønsker din forening at etablere bålsted, skal I være opmærksom på reglerne herfor samt angive dette i jeres tilmelding. Allerød Kommunes retningslinjer for bål og afbrænding findes her.
  • Ønsker din forening af medbringe bil eller båd, skal dette angives i jeres tilmelding og I skal selv søge Nordsjællands Politi om tilladelse hertil.

 
Vi ser frem til at modtage jeres tilmelding