<Macro: (,)>

Invitation til foreninger: Tilskudsmuligheder og aktiviteter for børn og unge med særlige behov

02. apr 2024, 14:07

Alletiders Fritid inviterer kommunens lokale foreninger til en inspirerende temaeftermiddag, mandag den 22. april kl. 15-17 på Kirkehavegaard.

Formålet er at give foreninger inspiration til, hvordan I kan være med til at gøre en forskel for børn og unge med særlige behov med hjælp fra Specialsport. På mødet får I også information om tilskudsmulighederne via den fælleskommunale handicapidræts- og fritidspulje.

Alle foreninger kan opstarte specialhold. Specialsport.dk understøtter f.eks. med rekruttering til holdet, kurser til foreningens trænere andre - og det er gratis for foreningerne.

  • NGO’en Specialsport.dk deler viden om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe børn og unge med særlige behov med at få livsvigtig adgang til et aktivt foreningsliv.
    Du hører også, hvad jeres forening kan få af gratis understøttelse fra Specialsport.dk
  • Alletiders fritid fortæller om mulighederne via den fælleskommunale handicapidræts- og fritidspulje, som Allerød Kommune har meldt sig ind i.

Hvad er Alletiders Fritid?

Alletiders Fritid er et tilbud i Allerød Kommune målrettet børn og unge mellem 6-16 år med autisme- eller ADHD-lignende udfordringer. Tilbuddet er et samarbejde med Social- og Boligstyrelsen.

Tilmelding til temaeftermiddagen

Tilmeld jer her - senest den 18. april 2024.